Срещу агнешкото на празничната софра изригна чалга певицата Джена. "Всеки

...
Срещу агнешкото на празничната софра изригна чалга певицата Джена. "Всеки
Коментари Харесай

Джена: Не колете и не убивайте животни

Срещу агнешкото на празничната трапеза изригна чалга певицата Джена.

"Всеки си поства яйца и декорация. Прекрасно! Аз ви споделям едно бебе агънце....ще се апелирам, за горките животни. Не колете и не убивайте е споделил нашият основател. Нека да честваме без да убиваме и без да късаме цветя и дръвчета. Весел празник! ", написа тя точно на Великден в своя профил в Instagram.

Певицата се възмути от отговорите на последоватите си, които цитират Библията и й изясняват, че животните са основани за това.

"Да честваме, значи да има наслада и обич. Нямаме право да се бъркаме в избора на никой, включително и на нашите деца. Нашият наследник бе захранен с всичко и за къс интервал самичък не пожела да яде месо. До момента хапва риба, всевъзможни зеленчуци и плодове. Всеки самичък би трябвало да стигне до своя отказ-съзнателно ", отвръща певицата.

"Природата сама е основала всичко нужно, с цел да се нахраним. Плодовете, зеленчуците, семената и доста други са ни задоволителни. Във животинското месо има хормони, които ние не би трябвало да одобряваме. Да не приказваме за напрежението, който те изживяват при убиването им. Всичко това влиза в тялото ти и основава заболяванията, и най-много раковите. Пророците са се пробвали да ни научат и са ни завещали книгите си, с цел да понижим греховете си. Любовта, водата, въздуха,благата дума посред ни и слънцето са медикаментите на новото време. ", разяснява изпълнителката.

View this post on Instagram
Всеки си поства яйца и декорация.Прекрасно! Аз ви споделям едно бебе агънце....ще се апелирам,за горките животни.Не колете и не убивайте е споделил нашият основател.Нека да честваме без да убиваме и без да късаме цветя и дръвчета. Весел празник!

A post shared by Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria) on Apr 26, 2019 at 7:08am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР