Срещу 26-годишната бразилка Нажила Триндаде, която обвинява Неймар в изнасилване,

...
Срещу 26-годишната бразилка Нажила Триндаде, която обвинява Неймар в изнасилване,
Коментари Харесай

Жертвата на Неймар имала дългове и заповед за извеждане от апартамента, който обитава

Срещу 26-годишната бразилка Нажила Триндаде, която упреква Неймар в обезчестяване, има заповед за извеждане и две правосъдни каузи за задължения, оповестяват локалните медии.

Въпреки че управляващите в страната и двете страни по случая желаеха да запазят в загадка името на хипотетичната жертва, няколко бразилски медии показаха, че е това е Нажила Триндаде Мендеш Соуза - русокоска, която е взела участие в рекламни акции и видеоклипа към песента Fogo cruzado на групата Zula.

Според правосъдната социална информация в Сао Пауло, против моделката има издадена заповед за извеждане от жилището, който тя населява. Освен това на 30 май, един ден преди подаването на жалбата против Неймар, тя била наказана да заплати 26 712 реала (около 6923 долара) за наеми. Дело против нея водело и Панамериканското учебно заведение по изкуствата, което я съди за дълг от 4160 реала (около 1078 долара).
Нажила Триндаде заяви във вторник в обществените медии, че се популяризират “фалшиви профили” с името й и помоли хората да оказват помощ за идентифицирането на виновните за това. Жената обаче нито отриче, нито удостовери, че тя е хипотетичната жертва на Неймар, която е подала тъжба в полицейското ръководство в Сао Пауло на 31 май.

Съгласно жалбата изнасилването е станало на 15 май в хотел в Париж. Частен доктор заяви, че 26-годишната дама е имала “синини и ожулвания по задните елементи и краката и демонстрира признаци на тревожно-депресивно разстройство дружно с неуточнени повърхностни травматизми “. Прегледът е бил осъществен на 26 май, шест дни след въпросния случай.

Както е известно, Неймар отхвърли изказванията за обезчестяване. Той даже сподели известия и фотоси от обществените мрежи, от които излиза наяве, че тя е била съгласна на контакт с футболиста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР