Срещите с диви животни в населени места и големи градове

...
Срещите с диви животни в населени места и големи градове
Коментари Харесай

Моржът, който потапя лодки в Норвегия

Срещите с диви животни в обитаеми места и огромни градове може да са много екзотични, само че в множеството случаи крият опасности както за хората, по този начин и за животните. За благополучие един от последни такива случаи е на първо място любопитен.
 Дивите свине, глиганите и зачестилите офанзиви над жителите в някои квартали на Рим
Да те нападне диво прасе, до момента в който изхвърляш боклука

Новият проблем на Рим

Морж с тегло 600 кг реши да прекара част от времето си в пристанището на Осло.

Фрея, както са я кръстили локалните, се е появила преди десетина дни в норвежката столица, като обичаното й занятие е да дреме в лодките на пристанището. Когато не се къпе във водите му. Това частично тормози притежателите на въпросните лодки, които нищо чудно да потънат под забележителната й маса.

Според информацията на Военновъздушни сили, Фрея за първи път е видяна в северната част на Норвегия през 2019 година Била е засичана по крайбрежието на Англия, Нидерландия, Дания и Швеция, а съгласно WWF e " родом " от Арктика.

От Норвежката организация по риболова оповестяват, че Фрея е в отлично здраве и не заплашва хората, каквито терзания имаше. Те обаче припомнят на хората да съблюдават отдалеченост от морския бозайник, тъй като, в случай че се усеща заплашен, въпреки всичко може да стане нападателен.

От WWF припомнят, че моржовете са предпазен тип и по принцип прекарват летата в студени води. Проблемите с световното стопляне евентуално са предиздвикали Фрея да стигне толкоз на юг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР