Срещите ни по места са важни, за да бъдат информирани

...
Срещите ни по места са важни, за да бъдат информирани
Коментари Харесай

Цветанов: Модернизираните градове и села в цялата страна дължат своя европейски облик преди всичко на стабилността в държавата

Срещите ни по места са значими, с цел да бъдат осведомени хората за значимостта на евровота, както и за постигнатите резултати от нашата работа. Това заявих през днешния ден на среща с регионалното управление и общинските ръководители на ГЕРБ в област Добрич, написа на страницата си във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Подчертах, че ние, от ГЕРБ, водим положителна предизборна акция, която основно е ориентирана към представянето на съответните резултати и изгоди за хората от работата на локалната власт, държавното управление и евродепутите ни. Уточних, че осъвременените градове и села в цялата страна дължат своя европейски образ на първо място на стабилността в страната. Вследствие точно на нея съумяваме да усвояваме чудесно евросредствата. Контрабандата има рекордно ниски равнища, а положителната работа на приходните организации генерира спомагателен запас, който след това се разпределя за българските обитаеми места. В резултат на извършените през последните седмици срещи – структурата на ГЕРБ в Каварна има нови заявки за участие, посочи общинският началник на ГЕРБ-Каварна Йордан Стоянов. На собствен ред членовете на регионалното управление подчертаха, че най-важни са срещите "лице в лице ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР