Срещите ни по места са важни, за да бъдат информирани

Срещите ни по места са важни, за да бъдат информирани ...

Цветанов: Модернизираните градове и села в цялата страна дължат своя европейски облик преди всичко на стабилността в държавата.


Срещите ни по места са важни, за да бъдат информирани хората за значимостта на евровота, както и за постигнатите резултати от нашата работа. Това заявих днес на среща с областното ръководство и общинските ръководители на ГЕРБ в област Добрич, написа на страницата си във Фейсбук председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. 

"Подчертах, че ние, от ГЕРБ, водим позитивна предизборна кампания, която главно е насочена към представянето на конкретните резултати и ползи за хората от работата на местната власт, правителството и евродепутите ни. Уточних, че модернизираните градове и села в цялата страна дължат своя европейски облик преди всичко на стабилността в държавата. Вследствие именно на нея успяваме да усвояваме отлично евросредствата. Контрабандата има рекордно ниски нива, а добрата работа на приходните агенции генерира допълнителен ресурс, който впоследствие се разпределя за българските населени места. В резултат на проведените през последните седмици срещи – структурата на ГЕРБ в Каварна има нови заявления за членство, изтъкна общинският ръководител на ГЕРБ-Каварна Йордан Стоянов. На свой ред членовете на областното ръководство подчертаха, че най-важни са срещите "лице в лице".

Източник: novini.bg