„Срещите ми с ученици от цялата страна, които идват да

...
„Срещите ми с ученици от цялата страна, които идват да
Коментари Харесай

Цветан Цветанов възхитен от силата на младото поколение в България

„ Срещите ми с възпитаници от цялата страна, които идват да прегледат Народното събрание и да се срещнат с работата на депутатите, ми вдъхват все по-голяма убеденост за силата на младото потомство в България “, написа Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във Facebook.



Снимка: Цветан Цветанов/ Facebook

„ Днес в Народното събрание се срещнах с възпитаници от ПГ "Пейо Яворов " - гр. Петрич, които бяха на посещаване по покана на народния представител от ГЕРБ-Петрич Георги Динев.



Снимка: Цветан Цветанов/ Facebook

Разказах на младежите за петъчния парламентарен надзор, след което те имаха опция да го следят персонално в пленарна зала. Поздравих децата и за интереса им към работата на Народното събрание поради това, че единствено след няколко години те също към този момент ще могат да гласоподават за кметове, съветници, български и европейски парламент и президент. Гост на срещата ни беше и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила “, заяви още Цветанов във Facebook.



Снимка: Цветан Цветанов/ Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР