Срещата в момента е на най-високото възможно ниво. Русия влиза

...
Срещата в момента е на най-високото възможно ниво. Русия влиза
Коментари Харесай

Дипломат: Русия влиза в преговорите сякаш е победител във войната и поставя неизпълними искания

" Срещата сега е на най-високото допустимо равнище. Русия влиза в договарянията като че ли е победител във войната и слага неизпълними претенции. Сегашните условия на Русия са на капитулация на Украйна, това ще значи, че са изгубили войната ", съобщи пред Нова нюз дипломатът Милен Керемедчиев.

По думите му, има прогрес по договарянията сред Русия и Украйна.

" Изплащането на отговорностите на Русия в рубли би означавало неизпълнения, тъй като ще потекат искове за неплатежоспособност ", уточни той.

От своя страна икономистът Кузман Илиев счита, че международните банки няма да се успокоят, обстановката е предрецесионна.

" По линия на инфлацията имаме учредения да считаме, че цените ще порастват. Навсякъде директните пристанища са претъпкани, седят артикули и артикули, които би трябвало да стигнат до точка за произвеждане на друга стока, само че не стигат, тъй като има запушалка ", разяснява той.

По думите му от 27 страни членки на Европейски Съюз, 11 са с на 50% енергийна взаимозависимост от Русия.

" Премиерът споделя, че Русия е бензиностанция с ракети, а след това, че може да сме изключение от глобите поради газа. Европейците ще станат по-бедни от тази рецесия, евролидерите вземат страна без да са подготвени. Съединени американски щати печелят от обстановката, шистовата им промишленост е на облага, а Китай също са добре, тъй като Русия влиза в орбитата им ", изясни той и добави, че Ердоган има изгода да бъде медиатор в договарянията сред Русия и Украйна, тъй като страната му е изправена през рецесия за храна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР