Срещата Царско село - Левски ще се играе на Националния

...
Срещата Царско село - Левски ще се играе на Националния
Коментари Харесай

Царско село в търсене на себе си срещу разколебания Левски

Срещата Царско село - Левски ще се играе на Националния стадион "Васил Левски ", макар желанието на домакините да одобряват "сините " на своя стадион. Двубоят е финален от програмата на 4-ия кръг на efbet Лига и ще се състои довечера от 21.00 часа. Мачът ще бъде излъчен онлайн по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване на GONG.BG.

Очаквано, началото за новака в елита бе мъчно и тимът завоюва единствено една точка в семейството на Арда. През седмицата Царско село се раздели с Борислав Балджийски по взаимно единодушие.

Левски продаде звездата си Давиде Мариани в Шабаб Ал Ахли и ще е забавно по какъв начин ще се оправи тимът без него. В предходния кръг "сините " завоюваха с 3:1 против Ботев Пд. Отборът обаче отпадна от АЕК Ларнака в Лига Европа.

Голмайсторът Станислав Костов продължава да играе на инжекции и това няма по какъв начин да не тормози треньора Петър Хубчев. Има огромна възможност Асен Чандъров да дебютира с екипа на „ сините” точно против Царско село.

Полузащитникът към момента няма нито минута за разлика от другия футболист, пристигнал от отбора на Септември София - Здравко Димитров.

Нито голмайсторът на Втора лига през предишния сезон Георги Минчев (Царско село), нито стрелец №1 на Първа лига Станислав Костов (Левски) са разкрили головите си сметки през актуалното състезание.

В предишния кръг против Дунав Мартин Кавдански стана първият състезател с автогол в историята на присъединяване на "царете " в елита, а един от досегашните 5 червени картона в кариерата на юношата на Левски е тъкмо против "сините ".

Последният безспорен дилетант, взел точки от Левски в първия мач посред им бе Лудогорец, който победи сините с 2:1 на собствен терен на 25 септември 2011 година, когато в състава на разградчани титуляр бе Йордан Минев.

Черногорецът Милан Миятович игра като титуляр на вратата във всички 7 мача на Левски през сезона, като позволи 9 гола и 3 пъти резервира мрежата си суха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР