Срещата се състоя в Областна администрация Хасково. В нея участваха

...
Срещата се състоя в Областна администрация Хасково. В нея участваха
Коментари Харесай

Зам. областният управител на Хасково посрещна председателя на Борда на Одринската търговско-промишлена палата

Срещата се състоя в Областна администрация Хасково.

В нея участваха още Емре Алп – ръководител на Общото заседание на Одринска ТПП, Юнус Сак – вицепрезидент на Борда на Одринска ТПП, Суат Булут – вицепрезидент на Общото заседание на Одринска ТПП, Мустафа Йълмаз – член на Борда на Одринска ТПП, Елиф Ярдимчи – шеф Европейски Съюз и интернационалните връзки Одринска ТПП.

Г-н Мартин Узунов сподели на делегатите, че Областна администрация-Хасково е подготвена за съдействие с Одринската търговско-промишлена палата. Той подчертава на това, че работи сполучливо с Хасковската търговско-промишлена палата и нееднократно са проведени мероприятия в интерес на бизнеса, където представители на браншовите организации от района обменят информация и развиват потребни връзки.

Г-жа Елиф Ярдимчи показа, че са актуализирани контактите с Областна администрация-Смолян и Областна администрация-Пазарджик след пандемията от КОВИД-19 и би било добра концепция да се провеждат взаимни срещи с културна, туристическа или икономическа устременост с представители на бизнеса от Одрин и трите области – Хасково, Пазарджик и Смолян.

Г-н Узунов изрази единодушие да се възобновяват срещите с бизнеса и съобщи, че е подготвен да сътрудничи за организирането им.

Изключително значим е положителният разговор сред област Хасково и Одрин и ние би трябвало да сме оптимално потребни за бизнеса, с цел да може представителите му да обменят контакти и опит, добави заместител регионалният шеф на област Хасково.

След срещата господин Узунов връчи на господин Ирмак плакет на регионалния шеф на област Хасково, а господин Ирмак му сервира знака на Одринската търговско-промишлена палата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР