Срещата с Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Срещата с Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Румен Радев в Москва беше като подгряваща група

Срещата с Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила несъмнено триумф на дипломацията. Ще ми се да считам, че държавниците гледат в една и съща посока. Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила обаче беше като подгряваща група.

Това разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила от ГЕРБ.

"Тъй като президентът обича музиката, ще употребявам това и ще кажа, че неговата среща в Москва беше осъществяване на подгряваща група преди на сцената да излезе главната група ", уточни тя.

Според нея от срещата стана ясно едно, че положителните връзки сред двете страни са значими.

По думите на народния представител обаче не станаха ясни отговорите за бъдещето на енергийните планове и АЕЦ „ Белене “.

„ Такива очевидно ще получим след дни при диалозите сред Владимир Путин и премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Голямата вест от срещата в Москва е идната аудиенция на Бойко Борисов “, уточни още депутатът.

Атанасова разяснява и плана АЕЦ „ Белене “.

"Българското държавно управление би трябвало да бъде практично, тъй като това са пари на българските данъкоплатците. Сега е моментът да се вземе решение по този начин, че българският поданик да не се ощетява “, счете Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР