Срещата-реванш между двата отбора е през следващата седмица в София.Левски

...
Срещата-реванш между двата отбора е през следващата седмица в София.Левски
Коментари Харесай

Левски с равенство срещу Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите

Срещата-реванш сред двата тима е през идната седмица в София.

Левски приключи наедно 0:0 като посетител против Апоел Бер Шева в първи мач от третия квалификационен кръг в шампионата Лига на конференциите. 

Дебютният прецизен удар в срещата, играна при извънредно тежки климатични условия, беше за домакините в третата минута, когато Мигел Витор засече центриране от ъглов удар на Рой Гордона, само че вратарят Пламен Андреев направи елементарно избавяне.

" Сините " пробваха да отговорят на натиска за домакините с по-дълго притежаване на топката. В 27-ата минута Вендерсон Цунами се възползва от изчистена топка и стреля от далечна отдалеченост, само че топката мина надалеч от вратата на израелците.

Левски имаше опция да излезе напред в резултата след тъкмо половин час игра, когато Уелтон лиши кълбото, след което изведе Рикардиньо и той напредна, след което би от добра позиция в наказателното поле, само че шутът му беше блокиран., предава Спортал. 

Марин Петков получи неприятна травма и се опита да продължи, само че в 35-ата минута трябваше да бъде сменен наложително от Патрик-Габриел Галчев.

Рикардиньо се възползва от неточност на Шай Елиас пет минути преди почивката и лиши топката, след което изведе Уелтон в наказателното поле. Крилото на Левски шутира още с първото допиране, само че не беше прецизен.

Уелтон напредна по левия фланг три минути по-късно и пусна за Асен Митков, чийто удар беше блокиран. Последва добавка от страна на резервата Галчев, само че топката мина над напречната греда на вратата.

Българският тим продължи да бъде по-активен след почивката. Роналдо изведе Асен Митков по крилото, а халфът центрира за бразилеца, чийто удар беше париран от Офир Марсиано. 

Шай Елиас беше изведен в 66-ата минута. Футболистът на домакините стреля неопределено от дребен ъгъл.

Рикардиньо се опита да изненада Марсиано в 79-ата минута с удар от междинна отдалеченост, само че топката не откри задачата.

В 83-ата минута българският национал Йоан Стоянов, който влезе като запаса за Апоел през втората част, би към вратата на Левски, само че не можа да изненада Пламен Андреев. 

В спомагателното време на дуела опитният Ивелин Попов стреля от отдалеченост, топката рикошира в бранител на домакините, удари се в гредата и излезе в ъглов удар, а Левски може да съжалява за пропуснатите благоприятни условия да означи гол в първия дуел. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР