„Срещата при президента беше стягане на редиците преди посещението на

...
„Срещата при президента беше стягане на редиците преди посещението на
Коментари Харесай

Керемедчиев: КСНС стегна редиците ни преди Скопие

„ Срещата при президента беше стягане на редиците преди визитата на Кирил Петков в Северна Македония “, сподели Милен Керемедчиев в „ Тази заран “. По думите му новината от срещата е, че толкоз дълъг КСНС не е имало до момента.

„ Трябва да има резултати, тази дефиниция на президента демонстрира, че има по-спокойно разглеждане на тематиката “, сподели проф. Димитър Вацов.

„ Министерство на външните работи има по-скоро поддържаща роля. Президентът и министър председателят ще са водещите фактори във външната политика “, сподели още Керемедчиев.„ Има търсене на консенсус сред Радев и Петков. За страдание, колкото повече се търси консенсус, толкоз повече се усложняват настояванията към Македония и се блокира опцията за действителен пробив в договарянията “, счита Вацов.

„ Ние продължавахме да бъдем неразбрани от нашите сътрудници в Западна Европа каква е позицията ни и за какво постановяваме това несъгласие. Тази еволюция е за изчистване на обяснителния режим, в който сме влезнали. Сега позицията ни звучи по-разбираемо за европейските структури и за Съединените щати “, сподели още Керемедчиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР