Срещата от X-ия кръг на първенството в Североизточната трета лига

...
Срещата от X-ия кръг на първенството в Североизточната трета лига
Коментари Харесай

Локомотив и Суворово ще играят в Сливо поле

Срещата от X-ия кръг на шампионата в Североизточната трета лига сред Локомотив (Русе) и „ Суворово “ ще се организира на Градския стадион в Сливо поле. Мачът ще се играе по стратегия тази неделя, 15 октомври, от 16:00 часа. Решението за промяната на мястото бе взето по неотложност в петък сутринта. Причината е тежкото положение на терена на стадиона на Русенския университет „ Ангел Кънчев “, където „ железничарите “ домакинстваха до момента в дуелите си от Трета лига.

Университетският стадион беше единственият кадърен терен в Русе за осъществяване на публични срещи от това равнище, само че претоварването на оборудването в последните месеци е довело до съществени проблеми с тревното му покритие. Стадионът на университета се ползваше както от мъжкия отбор на Локо (Русе), по този начин и за публични тренировки на първия тим на елитния „ Дунав “. Мачове на този терен организираха и другите обединения от школата на „ драконите “.

„ За страдание, теренът на Университета е на практика неспособен за провеждането на мачове от Трета лига. Това ни принуди по неотложност да търсим други разновидности. Спряхме се на стадиона в Сливо поле. Там и сега домакинстват децата от подготвителната група на Локо (Русе) за дуелите си от зона „ Варна “. По всичко наподобява, че отсега нататък до приключването на ремонта на стадион „ Дунав “ първият ни тим също ще организира формалните си мачове в Сливо поле, защото в Русе просто няма къде другаде да играем “, разяснява обстановката техническият шеф на „ железничарите “ Калоян Георгиев.

Русенските локомотивци се готвят да посрещнат мощния тим и досегашен водач в класирането „ Суворово “. Старши треньорът Ивайло Кирилов няма проблеми с окомплектоването на групата за мача и ще изкара на терена в Сливо поле най-хубавото, с което разполага.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР