Срещата от шестия кръг на Първа лига между отборите на

...
Срещата от шестия кръг на Първа лига между отборите на
Коментари Харесай

Опасен експеримент със Септември - Етър заради прищявка на Хубчев за Ботев Пд - ЦСКА-София

Срещата от шестия кръг на Първа лига сред тимовете на Септември и Етър ще започва през днешния ден от 16.30 часа, а по това време температурите на сянка ще са над 30 градуса. Така футболистите на двата тима ще са подложени на рискови условия за игра, които са рискови за тяхното здраве.

Причината за странното решение да се играе мач във въпросния час и на сходна горещина е различен дуел от кръга - този сред Ботев Пд и ЦСКА-София, който, неизвестно за какво, бе преместен от неделя за събота.

Тъй като не можеше да бъде комплициран на мястото на Левски - Берое от боязън, че сините и заралии няма да одобрят смяната, Ботев Пд - ЦСКА-София получи часа на Септември - Етър.

Преди дни от ЦСКА-София написаха следното за тази смяна:

“Двубоят ще се играе на 1 септември (събота) от 18:45 часа въз основата в Коматево, вместо на 2 септември от 18:45 часа, както беше оповестено в началото.
Промяната беше направена след предложение на селекционера на националния тим Петър Хубчев, като с нея се съгласиха управленията на ЦСКА и Ботев, както и малкия екран, притежател на правата за шампионата.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР