Срещата от Първа лига между отборите на Дунав (Русе) и

...
Срещата от Първа лига между отборите на Дунав (Русе) и
Коментари Харесай

Отлагат Дунав - ЦСКА?

Срещата от Първа лига сред тимовете на Дунав (Русе) и ЦСКА може да бъде отсрочена. Влошените атмосферни условия в Северна България могат да създадат конфликта неосъществим за осъществяване.

Двубоят е плануван за вторник, от 17:30 часа. Прогнозата за времето сочи температури към минус 6 градуса в деня на мача, което значи, че теренът съвсем несъмнено ще е заледен.

 Стойчо Стоилов неудовлетворен от някои футболисти, сподели отговорен ли е съдията за хикса с Черно море
Стоилов неудовлетворен от някои футболисти, сподели отговорен ли е съдията за хикса с Черно море

" Не мисля, че това тъждество ще е съдбовно "

Днес и на следващия ден пък се чака в Русе да вали сняг, което в допълнение ще наруши положението на тревната настилка, а тя така и така е измежду най-лошите в елита. В дуела на Дунав против Верея през вчерашния ден се видя, че въпреки и добре измит, теренът е много глинест към центъра. А при превалявания постоянно се образуват и огромни локви. Всичко това ще трансформира идния мач значително в борба с доста единоборства и физическите качества ще вземат връх над футболните.

 Дунав победи Верея с 2:0
Дунав взе глътка въздух, Верея към този момент 4 мача без победа в елита

2:0 за " драконите " против старозагорци

Непосредствено преди срещата основният рефер на мача и делегатът на БФС ще преценяват дали въобще изискванията разрешават провеждането на дуела. Не е изключено да се стигне до отсрочване на конфликта, написа " Тема: Спорт ".

Всичко зависи от това какъв брой сняг ще падне в Русе и до каква степен домакините ще се оправят с почистването на игрището.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР