Срещата от 18-ия кръг на английската футболна Висша лига между

...
Срещата от 18-ия кръг на английската футболна Висша лига между
Коментари Харесай

Отложиха още един мач в английската Висша лига заради коронавирус

Срещата от 18-ия кръг на британската футболна Висша лига сред " Астън Вила " и " Бърнли " беше отсрочена единствено 2 часа преди първия съдийски сигнал.

Мачът трябваше да се играе на " Вила Парк ", само че домакините оповестиха, че са получили резултатите от PCR тестванията на своите футболисти и нямат опция да съберат задоволително играчи с отрицателни резултати за срещата.

" Съжаляваме извънредно доста за неудобството, породено на " Бърнли ", на последователите ни и на почитателите на гостите, които възнамеряваха да участват на дуела през днешния ден ", се споделя в известието на клуба.

Това е шестият отсрочен мач поради огромен брой инфектирани за кръга в Англия. Днес (18 декември) ще се играе само " Лийдс " - " Арсенал " от 19:30 ч.

" Манчестър Юнайтед " - " Брайтън ", " Саутхемптън " - " Брентфорд ", " Уотфорд " - " Кристъл Палас ", " Уест Хем " - " Норич " и " Евертън " - " Лестър " ще се играят на други дати. Клубовете и представители на Лигата организираха среща през вчерашния ден, като на нея се реши, че шампионата няма да стопира, макар многото инфектирани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР