Срещата от 13-ия кръг на серия А между съставите на

...
Срещата от 13-ия кръг на серия А между съставите на
Коментари Харесай

Мач от Серия А пред отлагане за догодина

Срещата от 13-ия кръг на серия А сред съставите на Лече и Каляри може да не се състои и през днешния ден. След като дуелът бе отсрочен късно нощес поради наводнен терен и пороен дъжд, през днешния ден обстановката в Лече не наподобява по-добра.

Преди минути „ Tutto Mercato web “ заяви, че е доста евентуално мач да няма и през днешния ден. След снощното отсрочване срещата бе пренасрочена за през днешния ден от 16.00 часа, само че дъждът продължава да вали и изискванията за игра въобще не са подобаващи.

Според последни информации, в случай че през днешния ден срещата не се състои, тя ще бъде пренасрочена за по-късна дата, най-вероятно през 2020 година Каляри има доста повече какво да губи от двата тима. Сардинци са на петата позиция с 24 точки и възможна победа ще изравни отбора на Роландо Маран с третия Лацио.

Здравето на футболистите несъмнено е най-важно и би трябвало да се мисли първо по тази причина преди да се вземе окончателното решение. Провеждането на срещата обаче остава под сериозен риск поради неприятните метеорологични условия в града от южна Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР