Срещата на високо равнище на Г-7 в Германия се оказа

...
Срещата на високо равнище на Г-7 в Германия се оказа
Коментари Харесай

В САЩ заговориха за провала на срещата на високо равнище на Г-7

Срещата на високо ниво на Г-7 в Германия се оказа най-неуспешната през последните години, написа списание „ Политико “. „ Страните имат различия по всички въпроси “, написа изданието.

Освен това, когато водачите на страните от Г-7 завършиха договарянията, се оказа, че не са в положение да спрат съветската спецоперация, както и неконтролираното повишаване на цените. Докато участниците в срещата се хвалиха с извънредно и невиждано единение в метода си към решаването на тези проблеми, препоръчаните начинания в множеството случаи изглеждаха явно обречени на неуспех и спорни, акцентира създателят на публикацията.

„ Какво коства, да вземем за пример, тяхното заявено предпочитание да понижат цените на петрола и газа, като в същото време удостоверяват задачата да спрат потреблението на изкопаеми горива “, означи той.

Колективният Запад не може да се оправи с нищо: нито със обстановката в Украйна, нито с казуса с изменението на климата, нито с инфлацията, нито с продоволствената рецесия, нито с енергетиката, се обобщава в материала.

Срещата на върха на Г-7 се организира от 26 до 28 юни в баварския палат Елмау. Лидерите на Англия, Германия, Италия, Канада, Съединени американски щати, Франция и Япония потвърдиха желанието си да понижат зависимостта от енергийните доставки от Русия и условно се съгласиха да стартират ограничение на цените на съветския нефт и газ.

Западните страни не престават да разискват разнообразни ограничения за ограничение на приходите на Русия от износа на нефт и газ. Досега това не е направено нито посредством налагане на ембарго върху петрола, в това число морския превоз, нито посредством доброволни отводи от страна на частните компании. Пренасочването на износа, различните схеми за доставяне и „ наградата за глобите “ в цените на петрола разрешават на Москва да си обезпечи бюджетни доходи даже с продажби с отстъпка.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР