Срещата на випускниците много години след завършването на училище -

...
Срещата на випускниците много години след завършването на училище -
Коментари Харесай

Инга трябваше да отиде на среща на класа след 20 г., но написа писмо и ги разби

Срещата на випускниците доста години след завършването на учебно заведение - това е отлична опция човек да се види със остарели другари.

Но, за жалост, не всички асоциират младостта си с приятни мемоари.

Някои е трябвало да се сблъскват с издевателства и подигравки. когато Инга била поканена на среща със своите съученици, тя решила да не върви, само че им изпратила красноречиво писмо.

Труден интервал

С всяка минала година времето лети все по-бързо. Училищните срещи разрешават най-малко за малко да се върнем към радостните и безгрижни дни на детството и юношеството. Но някои хора са запомнили това време като много сложен интервал, тъй като на тях им се е налагало всеки ден да търпят издевателства от страна на съучениците си.

36-годишната Инга към този момент от дълго време живеела зад граница. Когато дамата била поканена на среща със съучениците, тя изпратила писмо. В него Инга разказала за проблемите, с които се сблъсквала в учебно заведение.

Това писмо шокирало потребителите в мрежата

Жертвата Инга благодарила на своите съученици за поканата. Но признала, че не желае да идва на срещата. За разлика от множеството другари, тя не асоциирала учебното заведение с положителни, а неприятни мемоари.

Съучениците непрекъснато дразнили Инга. Момичето не могло даже умерено да се разноски из коридора. То непрекъснато чувало обидни мнения зад тила си.

Инга признава, че даже сега, когато тя към този момент е стара, изпитва болежка от тогавашните гаври.

Жената към момента помни оскърбленията на съучениците си, въпреки от момента на завършването на учебното заведение да са минали към този момент 20 години.

Приятелите ѝ непрекъснато унищожавали самочувствието ѝ. Едва неотдавна, с помощта на продължителна работа върху себе си, Инга съумяла да преодолее срама и уплахата.

Жената решила, че няма потребност да харчи пари за срещата със съучениците си. Вместо това, Инга дарила парите на организация, която се занимава с хора, станали жертва на издевателства в учебно заведение.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР