Срещата на Тръмп и Путин предизвика истинско цунами от негодувание

...
Срещата на Тръмп и Путин предизвика истинско цунами от негодувание
Коментари Харесай

Голямата грешка на Тръмп при срещата му с Путин

Срещата на Тръмп и Путин провокира същинско цунами от възмущение в американските и английските медии. На доста места Тръмп беше наименуван „ изменник “, желаеха оставката му, а един конгресмен от Демократите написа в Туитър „ Къде е армията? Нашият главнокомандващ е в ръцете на врага! “

Щеше да е прелестно, в случай че демократите бяха такива „ ястреби “ когато Обама, Клинтън и Кери се подиграха на Мит Ромни през 2012, задето съществено смята Русия за съперник. „ 80-те се обаждат, желаят си външната политика назад “ смееше се Барак Обама на президентския спор. Това се случи 4 години след окупацията на Южна Осетия и 2 години преди тази на Крим.

Бившият началник на ФБР: Тръмп е морално некадърен за президент

Как ФБР се прицели в Тръмп и улучи Хилари

Путин: Русия и Съединени американски щати би трябвало да заемат лидерската позиция

Всичко това бе предизвикано от думите на Тръмп по време на конференцията, на която той съобщи, че има вяра на Владимир Путин, че не се е месил в американските избори, а за неприятните връзки сред Вашингтон и Москва са отговорни и двете страни.

Нека адресираме въпроса трезво. Имало ли е съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати? Да, имало е, въпреки и не такава каквато демократите се пробват да я изкарат.

Малка сума пари е изхарчена за реклами във Facebook и са проведени няколко дейни мероприятия – рекламите и мероприятията са били ориентирани в поддръжка също на Бърни Сандърс и Джил Стайн, а освен на Доналд Тръмп.

Нещо повече, един от анти-Тръмп митингите в дните след изборите се оказа интензивно мероприятие на въпросните съветски сътрудници. Не ни е необходим Владимир Путин, с цел да ни го каже. Разбира се, че той ще отхвърли, тъй като е държавен глава на Русия и негова работа е да пази нейните ползи и нейния интегритет.

Иронията е, че никой нямаше да се разсърди на Доналд Тръмп в случай че беше взел малко образец от Путин тъкмо в това отношение и беше защитил категорично страната си. Носи ли Съединени американски щати част от виновността за влошените връзки? Със сигурност.

Вашингтон не е дал прошка на нито един проруски режим до момента – на Милошевич, на Янукович, на Асад. Може ли американския президент обаче да подлага на критика личната си страна пред съветския си сътрудник? Определено не. Тръмп не може да мисли за себе си като за нещо друго от своята администрация и още по-малко, от своята страна.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР