Срещата на министър-председателя Кирил Петков и представители на Европейската народна

...
Срещата на министър-председателя Кирил Петков и представители на Европейската народна
Коментари Харесай

Кирил Петков обсъжда с представители на ЕНП съмнителни кредити, раздавани от Българската банка за развитие

Срещата на министър-председателя Кирил Петков и представители на Европейската национална партия продължава и сега. Това сподели началникът на кабинета на Петков Лена Бориславова, която даде брифинг.

„ Бяха изложени обстоятелства и условия, свързани със систематичните нарушавания и подозрителните заеми, раздавани от Българската банка за развиване. Премиерът описа и за обстановката с язовирите и градежа им от компании без строителни позволения, за обстановката с развиването на Автомагистрала „ Хемус” и с поддръжка на републиканската пътна мрежа на стойност на 5 милиарда общо усвоени средства, за които няма извършени публични поръчки или съблюдаване на процедурите по т.на ин хаус възлагане”, съобщи Бирославова.

По-рано денем групата на ЕНП изпрати незабавно свои представители, които да се срещнат на място с данните, свързани със задържането предходната седмица на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В нашата страна са ръководителят на комисията на Екологичен потенциал по бюджетен надзор Моника Холмайер и евродепутатът Йерун Ленарс, представител на групата на ЕНП в парламентарната комисия по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи.

Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР