Срещата между Владимир Путин и Доналд Тръмп се превърна в

...
Срещата между Владимир Путин и Доналд Тръмп се превърна в
Коментари Харесай

Втора лимузина в кортежа на Путин

Срещата сред Владимир Путин и Доналд Тръмп се трансформира в първото задгранично тестване за новите коли от плана "Кортеж ". Финландските публицисти още предходната седмица разкриха част от колите, които ще съпровождат Путин във Финландия. На летището в Хелзинки бяха засечени два седана Senat, президентската лимузина и два минивана Arsenal.



Удивлението беше огромно, когато се разбра, че в арсенала на Путин има и втора лимузина, изпълняваща ролята на авариен автомобил за президента. Идеята е при положение на непредвидени обстановки Путин да се качва и в другата кола и по този метод да бъдат комплицирани възможни нападатели. До момента ролята на втора лимузина изпълняваше брониран Mercedes-Benz S-Klasse Pullman.

Най-внимателните наблюдаващи в Хелзинки обърнаха внимание и на още един чудноват факт - неналичието на един от минивановете докарани във Финландия. В интернет пространството се развихри полемика по тематиката и по-конкретно за това, какво се е случило с втория миниван. Според мнозина той се е развалил и скрито е откаран в посолството на Русия. Друго, на което бе обърнато внимание е, че лимузината на Путин е с нови регистрационни номера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР