Срещата между собственика на ЦСКА - Гриша Ганчев и около

...
Срещата между собственика на ЦСКА - Гриша Ганчев и около
Коментари Харесай

Стана ясен часът на срещата между Гриша Ганчев и феновете на ЦСКА

Срещата сред притежателя на ЦСКА - Гриша Ганчев и към 20 последователи от главните фракции ще се организира на следващия ден от 18:00 часа.

Сбирката ще е в офиса на Ганчев и на нея ще се дискутират редица наболели въпроси. Сред тях е слабото показване на тима и треньорската рецесия. Ще се засегне и тематиката с основния управител - Стойчо Стоилов, който стана обект на много рецензии от страна на почитателите напоследък. “Сектор Г” даже изиска оставката му с декларация. Впоследствие Стоилов имаше среща с огромна група ентусиасти и пристрастеностите се поуспокоиха.

Феновете и Ганчев ще дискутират и обстановката към построяването на новия стадион. На този стадий се изчаква държавното управление да гласоподава основаването на взаимното сдружение за “Армията” и Панчарево сред клуба и страната.

Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев не е доста в течение по този значим въпрос.

“Да си кротуваме към този момент и да забележим. Говореше се, че ще стане тази седмица, след това онази…Деликатна тематика е. А нека и с емблемата към този момент всичко да свърши и да я оставим тази тематика в миналото”, споделя Пенев в изявление за “Тема Спорт”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР