Срещата между руския президент и севернокорейския лидер приключи и Ким

...
Срещата между руския президент и севернокорейския лидер приключи и Ким
Коментари Харесай

Путин и Ким Чен-ун вдигнаха тостове на официален обяд. След това Ким Чен-ун напусна Русия

Срещата сред съветския президент и севернокорейския водач завърши и Ким Чен-ун напусна Русия, заяви организация РИА " Новости ".

Срещата сред севернокорейския водач Ким Чен-ун и съветския президент Владимир Путин включваше и формален обяд, по време на който двамата водачи подвигнаха наздравици, показаха положителни пожелания и ангажимент за бъдещо съдействие.

Путин изрази вяра за задълбочаване на бъдещото съдействие и другарство сред Русия и Северна Корея, написа Българска телеграфна агенция.

Президентът на Северна Корея увери посредством преводач на Путин, че има вяра в способността на съветската войска и съветския народ, да се оправят със злото. Путин също по този начин показа, че двамата са разискали политическата обстановка на Корейския полуостров и в Европа.

След този коментар, Ким Чен-ун подвигна наздравици, изразявайки поддръжка и другарство към Русия.

Същевременно, съветският министър на външните работи Сергей Лавров беше запитан от публицисти по отношение на допустима замяна на оръжия сред Русия и Северна Корея. Той загатна, че Западът е нарушил споразуменията, като дал оръжие от времето на Съюз на съветските социалистически републики на Украйна. Този коментар може да бъде обвързван със ресурси от оръжие от Съюз на съветските социалистически републики, които са били предоставени на Украйна след разпадането на Съветския съюз.

Също по този начин, съгласно западните разследващи служби, има сведения, че Русия се пробва да получи военни средства от Северна Корея, които би могла да употребява в своята военна акция в Украйна. Въпреки това и Русия, и Северна Корея отхвърлят тези обвинявания, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР