Срещата между Левски и Лудогорец можеше да върне сините в

...
Срещата между Левски и Лудогорец можеше да върне сините в
Коментари Харесай

Лудогорец изхвърли Левски от спора за титлата

Срещата сред Левски и Лудогорец можеше да върне " сините " в борбата за купата, само че " сините " срещнаха извънредно тежко тествания, а първенците демонстрираха страхотна класа и завоюваха съвсем безпроблемно с 0:2 против кандидатите от столицата.
Гостите от Разград вкараха по едно попадение в двете полувремена, с което си подсигуряваха триумфа, само че при първия гол останаха доста съществени подозрения, че против Мартин Райнов беше осъществено нарушаване. В 21` Райнов подаде неверен пас, само че беше фаулиран по-късно от Марселиньо, който по-късно пък стана създател на гола.
В 90` Лукоки след отличен финт остана самичък против Михайлов и нямаше проблем да го преодолее - 0:2. В мача Левски насочи едвам 2 точни удара - по 1 във всяко полувреме, и доста рядко застрашаваше вратата на Пламен Илиев, който трябваше да се намесва единствено един път в мача.
След провалянето разликата сред Левски и Лудогорец стана 8 точки директно преди разделянето на шампионата на топ 6 и втората 8-ца. ЦСКА остава на второ място с актив от 6 точки. Подробности за мача Левски - Лудогорец четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР