Срещата между Борисов и Заев беше добре свършена работа. Добре

...
Срещата между Борисов и Заев беше добре свършена работа. Добре
Коментари Харесай

Коста Филипов с коментар за срещата между Борисов и Заев

Срещата сред Борисов и Заев беше добре свършена работа. Добре върви и работата сред НАТО и Македония. Тези дни те ще подпишат. На фона на всички години на разногласия сред страните ни, в този момент се акцентира символния темперамент на връзките ни. В изказването на Зоран Заев чух числа и цифри, което е добър знак, че работата върви. Това разкри журналистът Коста Филипов в утринния блок на Българска национална телевизия.

"За процедурата за митническите такси ние би трябвало да се обърнем към Европа, с цел да получим ратификация ", сподели още той..

"В изказванията и на двамата министър председатели не се загатна търканията ни в исторически проект. Комисия беше основана, с цел да взема решение историческите проблеми и не да не се пречи на политиката ", добави Филипов.

"Има необичайно съвпадане сред това, което се приказва сред гръцката съпротива и македонската съпротива. Дали има съгласуваност сред тях не се знае. Македония отвън Европейски Съюз ми се коства нереално, откакто към този момент ще е член на НАТО, няма по какъв начин да се избегне Европа ", приключи Коста Филипов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР