Срещата между американския президент Доналд Тръмп и българския премиер Бойко

...
Срещата между американския президент Доналд Тръмп и българския премиер Бойко
Коментари Харесай

Цветанов обяви срещата Борисов-Тръмп за политическото събитие на годината

Срещата сред американския президент Доналд Тръмп и българския министър председател Бойко Борисов несъмнено беше политическото събитие на 2019 година за България. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Стратегическата рамка сред България и Съединени американски щати дава явен 10-годишен небосвод за връзките сред двете страни. Според Цветанов позитивен факт е това, че България е осъзнала смяната на салдото в Черноморския район, разяснява още той

„ Доминиращата роля на Русия се усилва с всяка минала година. Нарушаването на интернационалното право с анексирането на Крим сподели, че Русия е безапелационна “, добави Цветанов. На фона на отправените през вчерашния ден от Путин обвинявания, че България съзнателно бави построяването на " Турски поток " Цветанов съобщи, че този план не дава отговор на поетите задължения от страна на България за действително нашарване на газовите доставки. " Не можем да приказваме, че „ Турски поток “ дава отговор на всички въпроси, които са свързани с диверсификацията у нас “, счита той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР