Срещата е малко закъсняла, но по-добре късно, отколкото никога. Този

...
Срещата е малко закъсняла, но по-добре късно, отколкото никога. Този
Коментари Харесай

Янев на лидерската среща: Диалог и взаимодействие, това е смисълът на присъствието ни в българския парламент

Срещата е малко закъсняла, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Този разговор е нужен и всички тук приказваме за разговор. Диалог и взаимоотношение, това е смисълът на наличието ни в българския парламент. Това съобщи водачът на " Български Възход " Стефан Янев по време на срещата на Българска социалистическа партия с водачите на парламентарно показаните партии. На нея участват водачите на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български Възход ".

" Искам да изкажа задоволстовто си, че назоваваме тази среща лидерска. Лидерите носят отговорност. Поздравявам всички присъстващи водачи, че преглъщат партийното его в полза на нашата страна. Мисля, че това е вярното. Без разговор и взаимоотношение не сме в положение да предложим решение. Едно от тях е съставянето на държавно управление ", посочи Янев.

Ако за всички български семейства инфлацията и високите цени на силата са предизвикателство, за доста от тях те са проблем. Трябва да намерим нуните причини тук, да приказваме за цели, политика и способи на търсене на решение. 

Лидерът на " Бъгларски Възход " поздрави още веднъж присъстващите на срещата и съобщи: " Това е верният метод – разговор, разговор и отново разговор ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР