Срещата днес беше изключително положителна. Вече имаме конкретни предложения за

...
Срещата днес беше изключително положителна. Вече имаме конкретни предложения за
Коментари Харесай

Караниколов: Вече имаме конкретни предложения за промени в Закона за горивата

Срещата през днешния ден беше извънредно позитивна. Вече имаме съответни оферти за промени в Закона за горивата. Благодаря за разговора, който имахме. Това сподели министърът на стопанската система Емил Караниколов след работната среща с представители на Национално съдружие на търговците и превозвачите на горива (НСТПГ), съобщи кореспондент на Novini.bg.

Изпратили сме писма до всички заинтригувани лица. Трябва всички да са регистрирани по този закон, който не го направи, ще бъде в сивия бранш, съобщи той.

Караниколов сподели, че в понеделник не престават срещите с работодателите, а във вторник със земеделците. „ Апелът ми към Народно събрание е законът да бъде отсрочени със шест месеца “.

„ Ще търсим политическа поддръжка. Министерство на стопанската система стои зад предлагането си. Колкото по-бързо всички се съберем и представим предложенията си и реализираме уравновесено решение, толкоз по-бързо законът ще влезе в действие. За страната е значимо да го има този закон “, акцентира той.И добави, че всеки би трябвало да направи компромис, в случай че желаеме да имаме работещ закон.

От Националното съдружие са удовлетворени от постигнатия разговор. Караниколов беше безапелационен, че би трябвало да има разговор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР