Срещат се мъже, чиито пениси са не само с различни

...
Срещат се мъже, чиито пениси са не само с различни
Коментари Харесай

Женски съветник: Видове пениси и подходящи пози за тях

Срещат се мъже, чиито пениси са освен с разнообразни размери, само че и с други ексцентрични особености. И в това няма нищо неприятно. Напротив, с подобен сътрудник може да преживеете невероятни мигове на полова приятност. Ако знаете по какъв начин да се възползвате от тази неповторима опция, може да останете прелестно сюрпризирани и да разширите половия си опит. Не се плашете, в случай че той...

Гледа настрана
Понякога по време на ерекция половият орган на мъжа леко се изкривява наляво или надясно. Това не трябва да ви смущава, защото не се дължи на някакво заболяване, честа мастурбация или носене на тясно долни дрехи. Просто е самостоятелна специфичност на мъжкия организъм. Освен характерния си тип, този пенис има и някои тънкости при “използване”.
Как да постъпите?
Добре е да знаете, че в този случай класическата мисионерска поза не е най-подходящата. Може да експериментирате с пози, при които телата на сътрудниците са под ъгъл едно по отношение на друго. Така съгласно експертите въздействието на пениса върху G-точката, която се намира на предната страна на влагалището на дълбочина към 5 см, ще е по-силно, а оргазмите - зашеметяващи.

С петна по рождение
Родилните петна са на най-невероятни места по телата ни, включително и върху мъжките полови органи. Но те не са нещо, за което си коства да се тормозим.
Как да постъпите?
Никакви ограничавания или специфични условия не са нужни. Единственият съвет, който дават сексолозите, е да не се стряскате и да не гледате втренчено колегата си. Коментари като “аз такова нещо не съм виждала преди” също са непотребни.

Гледа надолу
Има случаи, при които пенисът даже и в “пълна бойна готовност” е ориентиран надолу. Ако той е корав и под напрежение, всичко е наред, а своеобразното му състояние просто е структурна специфичност.
Как да постъпите?
Добре е да знаете, че при някои полови пози, при които пенисът се отклонява нагоре към корема, може да се появи чувство за дискомфорт у мъжа. Възможно е сътрудникът ви да не се оплаче, изключително в случай че анатомичните му особености го тормозят. Така че проявете предвидливост и тактичност в тази обстановка.

Огромен
Според сексолозите пенис с дължина сред 15 и 18 см се приема за естествен. С размер над 20 см към този момент минава за огромен, въпреки че “малко” и “голямо” в секса са много относителни понятия. Много по-важно е на сътрудниците да им е удобно и нищо да не ги тормози, до момента в който вършат секс. Разбира се, в случай че дамата усеща пениса на колегата си по-едър, то двойката би трябвало да откри метод да се оправи с това стеснение. Достатъчно е мъжът да е по-нежен ухажор и тогава по-големите му размери ще се окажат преимущество, а не минус.
Как да постъпите?
Правете секс в поза с не толкоз надълбоко навлизане - да вземем за пример когато и двамата лежите странично. Ако въпреки всичко ви заболи, помолете мъжа да не навлиза прекомерно във вътрешността. Или пък поемете сама контрола, като изберете позата, при която вие да сте от горната страна. Може да употребявате и лубриканти, които ще предотвратят неприятните чувства и ще усилят удоволствието.

Недостатъчно огромен
За дребен се приема пенис под 12 см, само че размерът напълно не дефинира половите гении на един мъж. Ако нещата в леглото не ви се получават, не бързайте да вините скромните размери, а потърсете някаква друга причина.
Как да постъпите?
Не се изненадвайте, само че съгласно статистиката мъжете, чието достолепие не впечатлява с размерите си, се оказват най-хубавите любовници. И обяснението е, че те знаят по какъв начин да доставят наслаждение на дамите. От вас се изисква нещо напълно малко - в никакъв случай да не обсъждате дължината на пениса му. Малкият член е най-големият мъжки призрачен сън. И не се опитвайте да убеждавате мъжа до себе си, че казусът не е в размера, а в уменията. Той ще одобри, че се пробвате да го утешавате. Кажете му, че това е дължината, която най-точно ви подхожда.

С пиърсинг
Идеята за секс с “пробит” мъж възбужда по-авантюристично настроените дами, склонни към опити. Според тествали, украшението на пениса подсигурява на сътрудниците невероятни прекарвания. Подобни клюки се популяризират най-вече от мъжете. Неслучайно и украшенията са с гръмки названия - “Принц Алберт”, “Жезълът на принца”, “Рогът на еднорога”...
Как да постъпите?
Някои типове пиърсинг в действителност могат да основат нови чувства. Но в случай че вярвате на тези, които са тествали секс с продънен пенис, имайте поради, че е прекомерно допустимо да преувеличават прекарванията си. Не са изключени и проблеми. Украсеният пенис може да скъса презерватива - добре е да помислите за сигурността на секса. Възможно е пиърсингът да понижи чувствителността на пениса, а раната в мястото на пробиването да не зарасне дълго време и да е мъчителна. Струва ли си този опит, взема решение мъжът. Но в случай че сте постоянна двойка, би било добре и вие да си кажете мнението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР