Срещаш човек, когото харесваш. Нещата тръгват добре, забавно ви е

...
Срещаш човек, когото харесваш. Нещата тръгват добре, забавно ви е
Коментари Харесай

От какво се възбуждат различните зодии /18+/

Срещаш човек, който харесваш. Нещата потеглят добре, занимателно ви е дружно, желаете да станете по-интимни, разхождате се, вечеряте, гледате филм и идва времето на същинската част.

Вярно, че на думи всеки, било то мъж или жена, може да се изкара огромната работа в леглото, само че това не постоянно е реалност. А може и в действителност да вършиме готин секс, само че малко интимни секрети за другия няма да са ви непотребни. Така че, вижте от какво най-вече се възбуждат другите зодии и постоянно ще сте един ход напред.

Овен
Искате ли да съблазните Овена? Тогава обърнете внимание на главата му. Погалете челото му, косата му и за край захапете нежно ухото. Но най-добре не се задържайте доста върху устните. И за ударен край, целунете извивката сред шията и рамото или по-точно там, където се сливат. Повярвайте, след тази целувка, всеки Овен ще бъде възбуден на макс.

Телец
Забелязали ли сте, че доста Телци са почитатели на шаловете, ланците и всевъзможни декорации за врата? Това е по този начин, тъй като те обичат той да бъде докосван. Затова постоянно в любовната игра би трябвало да целувате и галите шията на Телеца. След секс също доста ще му хареса. Релаксиращ масаж на горната част на гърба също работи доста възбуждащо на тази зодия.

Близнаци
Близнаците са със ужасно чувствителни ръце! Мъжете постоянно са с прилежни нокти, а дамите с другоземен или ослепителен маникюр. Галете и целувайте ръцете им по време на любовната игра. Не се ограничавайте единствено до дланите, а тръгнете и нагоре към рамото, като наложително би трябвало да задържите целувките си върху него.

Рак
За Ракът сексът е обич. А любовта най-силно се усеща със сърцето. Пред сърцето са гърдите. И това е най-възбуждащото място за тази зодия. При дамите целувките по зърната мигновено водят до възторг. При мъжете същото деяние има галенето на гърдите и напълно лекото им драскане с нокти.

Лъв
Лъвовете напряко се разтапят от наслаждение, когато ги галите по косата. Може да си играете с нея и даже леко да масажирате скалпа. Другата им мощно ерогенна зона е гърбът. Най-голям резултат се получава, в случай че първо ги галите по косата и последователно сваляте ръката на долу. Това е стопроцентова гаранция, че Лъвът ще лудне от пристрастеност.

Дева
Преди да преминем към плътските милувки, би трябвало да ви кажем, че гладна Дева секс не прави. Затова първо се погрижете да си е хапнала добре. И откакто сте доставили комфорта на стомаха от вътрешната страна, ще би трябвало да го поглезите и извън. Коремът е най-най-чувствената зона при представителите на зодия Дева. Драскайте го нежно с нокти, галете го с език, изключително към пъпа. Ако желаете да ви помни за цялостен живот, се спуснете постепенно и към интимните елементи.

Везни
Везните обожават, когато някой ги гали по гърба. Сами ще забележите по какъв начин се извиват от наслаждение, когато спуснете ръката си от горе до долу по гръбнака. Другата сензитивна зона при тях е дупето. Дори доста представителки на нежния пол нямат нищо срещу да ги пошляпват там по време на секс. Целувките по дупето също доста ги възбуждат.

Скорпион
При Скорпионите е елементарно – те се възбуждат съвсем от всичко. Доста от представителите на тази зодия си падат по секса заран, а да ги настроите за това, би трябвало единствено да усетят, че лежите до тях. И въпреки всичко, те също си имат доста уязвимо място и това са гениталиите, както и региона към тях.

Стрелец
Обърнете внимание, че когато Стрелецът е надъхан сантиментално, в походката му се прокрадва едно леко полюшване на ханша. Това е и тяхната най-чувствителна зона. Прегръщайте ханша, галете го, целувайте го, даже го захапете (но нежно!). С тези си дейности ще пробудите предпочитание в Стрелеца освен за бурни милувки, ами и за още един дубъл след секс.

Козирог
Ако си мислите, че Козирогът е студена и не доста буйна зодия, грешите. Просто би трябвало да й нацелите най-възбуждащите места. А те са прасците и коленете. Можете да ги обходите с целувки по пътя към интимните елементи или просто да ги галите. Ако пък не намерите храброст за сходни дейности, просто изведете Козирогът на дълга и сантиментална разходка. Тя ще свърши съвсем същата работа.

Водолей
Първо предписание при съблазняването на Водолея е въобще да забравите за всевъзможни терзания и стандарти в секса. Той ненавижда общоприетото и баналното. Но що се отнася до най-чувствените му места, това са глезените и коленете. Както споменахме нагоре, никак не се тормозете да го целувате и галите там. Буквално след минути Водолеят ще е толкоз възбуден, че бързо ще поеме нещата в свои ръце… или крака… или устни. От него всичко може да се чака!

Риби
Ако желаете вашата Риба да пламне от пристрастеност, ще би трябвало да паднете ниско. Буквално! Защото най-възбуждащото местенце на тази зодия са краката и още повече пръстите на краката. В случай, че нямате храброст да смучете пръстите (което в действителност ужасно доста ще се хареса на интимния ви сътрудник Риби), един масаж на ходилата също ще разпали половото предпочитание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР