Срещаме се с Ейдън Гилан, за да повдигнем завесата на

...
Срещаме се с Ейдън Гилан, за да повдигнем завесата на
Коментари Харесай

Ейдън Гилан за Кутрето: Не ме притесняват негативните образи

Срещаме се с Ейдън Гилан, с цел да повдигнем завесата на сладостта от развиването на неприятния облик на Петир Белиш "Кутрето " от истинския сериал на HBO “Игра на тронове “.

Интервюто стига до читателите на Vesti.bg със съдействието на HBO България.

- Умишлено ли е, че първата сцена на "Кутрето " в новия сезон е отпратка към финала на предния?

- Точно по този начин е - когато за първи път виждаме "Кутрето ", това е директна отпратка от последната му сцена в сезон 6. Тогава той стоеше против стената в Голямата зала в Зимен било, прикрит в сенките. В първата си сцена в сегашния сезон се намира в същата стая, по тази причина. прочитайки сюжета, си помислих, че би било забавно да заставам навръх същото място и камерата да ме демонстрира тъкмо под същия ъгъл.

Оставихме героя ми да се чуди какво му следва и започнахме с въпроса дали нещо се е трансформирало, по какъв начин счита да работи в този момент. Очевидно е, че приготвя по-силната си позиция в новия ред в Зимен било и в този момент е под командването на Джон Сняг.

Във видеото горе вижте забавни обстоятелства за "Игра на тронове ".
 Ейдън Гилан Ейдън Гилан
Зрителите наблюдаваха през сезон 6, дори от края на 5-ия, по какъв начин "Кутрето " се пробва да посее семето на подозрението у Санса. Да я накара да се колебае за престижа на мнението ѝ и дейностите на брат ѝ – до каква степен ѝ е брат в действителност като дейности и като кръв. Дали тя в действителност печели за себе си нещо от това, че го избави в "Битката на копелетата "? Дали не заслужава повече като отношение от него?

Това е доста особено за облика на "Кутрето " – да тласне хората да мислят в посоката, в която желае. Но Санса не постоянно се хваща на стръвта му, тя става все по-умна.

Как наподобяват актьорите от "Игра на тронове " в действителния живот - СНИМКИ

- Но за какво го прави? За печелене на власт или за развлечение?

За развлечение – би бил най-точният отговор, освен за постигане на задачата. Тръпката от манипулирането е водеща, адреналинът който заплахата му дава. Макар проектите му да са извънредно добре премислени, преследването на тръпката от заплахата може да обърне развоя на събитията и замислите му да се провалят от раз.

Но в случай че не поемаш огромни опасности, няма по какъв начин да постигнеш огромни резултати.

За героя ми това е игра, въпрос на развлечение и насладата, която получава от него. А за мен това прави облика още по-интересен – в случай че е просто гадняр, феновете биха изгубили интерес към него. Така че като артист се пробвам да покажа точно тази игрива страна у него.

"Игра на тронове " победи на премиите "Еми "

Топ 8 на най-сексапилните актриси в "Игра на тронове "

Актьори, които се разминаха с огромни функции в "Игра на тронове "

- Влияе ли това, че играете отрицателен облик на отношението на почитателите на сериала към Вас?

- Не взимам драговолно прочувствените реакции, в случай че са отрицателни. Феновете правят оценка играта и вършат разлика сред артиста и ролята му. Например оня ден срещнах студенти във влака за Манчестър – започнаха да викат "Кутрето, Кутрето! " все едно виждат обичания си чичо, който слиза от влака, носейки им сладкиши.

Но има и хора, които са комплицирани от облика – споделят ми: "Знаеш ли, героят ти е ужасяващ и ми е необичайно, че теб те одобрявам като артист ". Не ме тормозят отрицателните облици – значимото е да бъдат показани многопластово, да вземем за пример, че могат да се измъкват в обстановки, а проектите на Петир са толкоз добре замислени, че даже носят известна наслада, гледайки по какъв начин ги развива и разпростира във времето.
 Петир Белиш Петир Белиш " Кутрето " и Санса
Третият епизод от сериала е със заглавие "Справедливостта на Кралицата " и ще се излъчи в понеделник. В него ще забележим по какъв начин Денерис (Емилия Кларк) привиква съд. Церсей (Лина Хийди) връща назад подарък, а Джейми (Николай Костер-Уолдау) си взима поука и не повтаря грешките си.

За да гледате всеки епизод още с американската премиера в 4:00 ч. сутринта, изтеглете приложението HBO GO.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР