Срещали ли сте някого, който е толкова очарователен и изискан?

...
Срещали ли сте някого, който е толкова очарователен и изискан?
Коментари Харесай

Наръчник за дами: 6 старомодни навика, с които ще изглеждате изискано в очите на мъжете

Срещали ли сте някого, който е толкоз обаятелен и изтънчен? И освен това, само че неговото държание като че ли идва от вътрешната страна, напълно естествено и го реализира без изпитание. Не се тревожете, всеки може да вложи малко изпитание и да вмъкне доза грациозност в държанието си. Ще се уверите, че да си вежлив и изтънчен не е супер мощ, единствено би трябвало да вмъкнете тези привички в ежедневното си отношение и да гледате по какъв начин стила се надгражда от единствено себе си.

Покривайте устата си, когато кашляте

Да, никой не желае да вижда другите с отворена уста до момента в който кашля или се прозява, изключително на обществени места. Това освен е в разпоредбите за етикет от край време, само че и приказва за добра персонална хигиена.

Носете вино когато отивате на посетители

По подразбиране непотребните формалности са отстранени когато приказваме за срещи с другари. Все отново, в случай че имате проекти да посетите сътрудник, другар или непосредствен не пропускайте да вземете даже нещо дребно от вежливост. Ако домакинът не пие вино, постоянно можете да му поднесете кутия шоколадови бонбони. Кой не би се зарадвал на малко сладко? Според остарелия типичен етикет, сходна демонстрация в никакъв случай не е непотребна, а ние имаме вяра, че положителното образование в никакъв случай не излиза от мода.

Без злословия

Разпространението и коментирането на злословия се смята за един от най-лошите привички, които човек може да усвои. Никога няма да извлечете изгода от водене на сходен диалог, даже може да се окаже, че не сте показали себе си почтено, в случай че сте взели участие в подобен. Ако се чудите кой с какво се занимава намерете различен метод да задоволите любознанието си.

Бъдете точни (Да дами, за нас важи същото)

Противно на множеството изказвания, че всички дамите закъсняват, би трябвало да отбележим, че има и такива от нас, които споделят " ще съм там в 9 " и в действителност са на точното място в точния час. Мъжете ценят точността в дамите. Да бъдем точни е потребен табиет, който може да ни носи доста изгоди в живота като цяло. Помнете, че когато имате среща с някого, отговаряте и за неговото време. Не го губете без причина.

Облечете се уместно за мотива

Напълно разбираме изявлението " моят тоалет, моят избор ", само че дами, да се обличаме съгласно мотива е освен въпрос на усет, а и на обществена отговорност и принадлежност. Например, не е уместно да се облечете с пайети и блестящи аксесоари, в случай че избираме тоалет подобаващ за бизнес среща. Отнема към 10 минути да намерим нещо уместно за избран мотив в дрешника и да се подготвим добре.

Покажете отношение

Малко, само че от сърце - едно " Благодаря! " трансформира всичко. Страхотен табиет е да се научим да сме признателни даже за дребните неща. Кимане, усмивка, всеки жест на благодарност приказва доста повече за нас от хиляди думи. Помнете, че да бъдеш вежлив, благ и добре учтив в никакъв случай няма да спре да бъде настоящо.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР