Среща за зимната селекция в Арда (Кърджали) ще има през

...
Среща за зимната селекция в Арда (Кърджали) ще има през
Коментари Харесай

Среща за селекцията в Арда

Среща за зимната селекция в Арда (Кърджали) ще има през тази седмица. Това разгласи президентът на клуба Петър Пашев. Той, старши треньорът Николай Киров и помощникът му Емил Кременлиев за първи път ще разискват тематиката за новите попълнения, които да подсилят отбора. Наскоро " сините " подписаха с бразилския нападател Жуниньо. Очаква се през зимната пауза още двама или трима да подсилят Арда. Това значително ще зависи и от какви и какъв брой играчи ще бъдат освободени. Белия желае да ускори конкуренцията главно в отбрана и офанзива. През есента клубът продаде в гръцкия Ксанти централния си нападател Радослав Василев.

" В идващите дни ще имаме среща с Киров и Кременлиев и ще приказваме по въпроса да забележим какво ни е нужно ", показа Пешев.

Както е известно, след пандемията през март Арда преориентира политиката си и стартира да залага на повече българи.

В Арда ще обсъдят и зимната подготовка. Със сигурност сините " ще имат лагер в близкия Момчилград, където постоянно употребяват базата. В клуба умуват и за лагер в Турция, където бяха и преди година.

" Всичко зависи от ситуацията с вируса и обстановката с пътуванията. Ще чакаме до последно и ще решаваме. Засега несъмнено е, че ще имаме един лагер в Момчилград ", показа още шефът на кърджалийци.

" Тема Спорт " efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Арда (Кърджали) 3:0краен резулат  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР