Среща за безработни или заети лица с идея за стартиране

...
Среща за безработни или заети лица с идея за стартиране
Коментари Харесай

Как да започнем собствен бизнес, консултират безплатно на среща в Асеновград

Среща за безработни или заети лица с концепция за пускане на личен бизнес ще се организира на следващия ден (06.11.18 г.) в Градска библиотека „ Паисий Хилендарски “ в Асеновград. Хора, които имат създаден проект, само че нямат опция и практическите умения за реализирането му, могат да открият отговори на въпросите си. По време на срещата, с изключение на да бъдат осведомени, младите бизнесмени ще бъдат стимулирани да се заемат с реализиране на проектите си, като преодолеят персоналните си страхове. Специалистите ще им покажат стъпките и ще ги вдъхновят с умеенето да се изправят пред провокации по пътя към триумфа.
Целта е бъдещите бизнесмени да научат по какъв начин могат да започват независима стопанска активност в южен централен регион. Подпомагането на безработни и заети лица, които имат концепция да стартират личен бизнес, ще се реализира посредством даване на образование и консултиране. Такива ще бъдат обезпечени на общо 220 лица от целия южен централен регион. За 56 от тях ще бъде осигуренина поддръжка при намиране на финансиране и менторство, с цел да може посредством добитите по време на обчучението познания и умения да започват активността си.
Информационната среща в Асеновград ще стартира тъкмо в 16:00 ч. на следващия ден, като ще бъде безвъзмездна за жителите. Тя е част от план „ Насърчаване на предприемачеството в Южен централен регион “, финансиран по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “. Инициатор е Дирекция Бюро по труда-Асеновград и в нея може да взе участие всеки, който желае да развива независима стопанска активност, без значение от сферата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР