Среща с постоянните членове на Съвета за сигурностЗападът явно е

...
Среща с постоянните членове на Съвета за сигурностЗападът явно е
Коментари Харесай

Путин заяви, че Западът е разочарован от резултатите от настъплението на въоръжените сили на Украйна

Среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност
Западът очевидно е отчаян от украинската контраатака, която не даде резултат, сподели Владимир Путин на среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност.

“Не оказват помощ нито колосалните запаси, които бяха “напомпани ” в режима в Киев, нито доставките на западни оръжия, нито изпращането на хиляди непознати наемници и съветници, които бяха най-активно употребявани в опитите за пробив на фронта на нашата войска.

Той съобщи, че целият свят следи по какъв начин гори “прехвалената западна, сякаш неуязвима техника ”, само че главното е, че “в резултат на самоубийствени офанзиви формированията на Въоръжените сили на Украйна претърпяха големи загуби ”. Това са десетки хиляди хора, акцентира Путин.

“У хората в Украйна все по-често поражда въпросът, един законосъобразен въпрос: защо, в името на чии егоистични ползи умират техните близки и другари. Постепенно, постепенно, само че отрезвяването идва ”, продължи президентът.

Общественото мнение в Европа също се трансформира, сподели той. Европейците, както и представителите на европейските елити виждат, че поддръжката за Украйна се трансформира в загуба на пари и старания и вследствие на това в обслужване на ползите на “отвъдморския световен хегемон ”, който печели както от отслабването на Европа, по този начин и от безкрайното удължение на украинския спор.

“Не мога да не разясня появилите се в пресата известия за проекти за основаване на някакво по този начин наречено полско-литовско-украинско поделение. Тоест приказваме за постоянна, добре оборудвана военна част, която се възнамерява да бъде употребена за интервенции на територията на Украйна. Включително сякаш за обезпечаване на сигурността на модерна Западна Украйна ”, сподели президентът.

Очевидно, в случай че полски наемници влязат в Лвов или други територии на Украйна, те ще останат там вечно, акцентира Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР