Среща с новото смарт строителство на 21. век обещават организаторите

...
Среща с новото смарт строителство на 21. век обещават организаторите
Коментари Харесай

Браншът представя умните решения в строителството

Среща с новото смарт строителство на 21. век дават обещание уредниците на обичайното ревю Строителна седмица. Поредното му издание е от 6 до 9 март 2019 година в Интер Експо Център София. В рамките на ревюто професионалната аудитория ще има опция да се запознае с новата тема SMART LIFE. Тя обгръща умните решения за инфраструктурата, публичните, офисните здания и дома. Още с оповестяването си SMART LIFE притегли вниманието както на експертите в сектора, по този начин и на всеобщите консуматори на интелигентни системи и приложения, настояват уредниците.

Изграждането на сполучлив бизнес в областта на строителството е директно обвързвано със основаването на професионални контакти и следенето на всички трендове. Затова за 19-а поредна година представителите на бранша от България и чужбина ще се съберат на годишното ревю за енергоефективно, екологично и функционално строителство.

На повърхност от над 5000 кв. м

последното издание на строителното ревю предложи артикули и технологии, показани от над 200 компании от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция, измежду които производители, дистрибутори и вносители. „ Отбелязахме растеж от над 40% на участващите компании и заетите изложбени площи по отношение на 2017 година “, разясняват уредниците, добавяйки, че последното издание е било посетено от над 8500 души - архитекти, инженери, бизнесмени, експерти и крайни клиенти. „ Светът се преобразява; а ние - дружно с него “, разясняват експертите. Те наблюдават събитието Строителна седмица, провокирани от опцията да си изградят повсеместен облик на новата цифрова стопанска система, смарт промишлеността, енергийното и екологично ръководство на ресурсите.

Нова формула на триумфа

„ През 2019 година задачата ни е да реализираме още по-ясно сегментиране и основаване на оптимални условия за развиване на бизнеса “, разясняват уредниците. Затова през идната година СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и СМАРТ ЛАЙФ ЕКСПО ще се проведат редом с ревютата СЕКЮРИТИ ЕКСПО и WATER TECH EXPO, ориентирани надлежно към бранша на сигурността и индустриалното и стопанско ръководство на водите. Строителна седмица дава опция на фирмите от строителния отрасъл да показват настоящите си артикули и оферти. Ежегодно в професионалната платформа се включват производители и вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограми, топло- и хидроизолации. „ Възможностите, които дава, подкрепят развиването на целия строителен бранш “, разясниха присъстващи на последното издание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР