Среща с жители на бургаското село Извор проведоха кандидатите за

...
Среща с жители на бургаското село Извор проведоха кандидатите за
Коментари Харесай

БСП в Извор: Необходима е целева държавна политика за здравеопазването в страната

Среща с поданици на бургаското село Извор организираха претендентите за народни представители от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за 2 МИР Бургас Станимир Баев и Чанко Мирчев. Те бяха съпроводени от общинския водач на социалистите в Бургас Живко Господинов. Обсъдени бяха акценти от предизборната платформа на Българска социалистическа партия и бяха разисквани редица национални и районни проблеми.
Присъстващите на срещата разясниха какви са опциите за тяхното разрешаване. Хората показаха своите упования за основаване на устойчиво държавно управление след изборите и споделиха страховете си, свързани с непрестанното увеличение на цените на стоките от първа нужда. Те задаваха доста въпроси на претендентите за депутати и с огромен интерес изслушаха отговорите им.
Като доста сензитивен беше откроен въпросът за опазването на здравето, като бе посочено, че в страната цели общини нямат болница, а жителите са лишени от болнична помощ. Като други огромни проблеми бяха посочени демографската рецесия и обезлюдяването на обитаемоте места. Подчертана бе нуждата от целева държавна политика както за опазването на здравето, по този начин и за оправянето с демографския срив, политика, доста деликатно таргетирана към действителните потребности и дефицити, тъй че да бъде оптимално ефикасна и да подсигурява стабилно развиване.
По време на срещата още веднъж бе издигнат въпросът за навлизането на джендър идеологията в учебните заведения и бе заявено, че Българска социалистическа партия ще продължи с напъните си за запазване на децата, действителната грижа за тяхната сигурност и за съхраняването на морала и обичайните полезности в българското семейство. Беше припомнено и какви обществени придобивки Българска социалистическа партия съумя да реализира, откакто пое ангажимент за това.
Темата за войната в Украйна също бе измежду главните в полемиката, като представителите на Българската социалистическа партия обявиха твърдата си позиция за реализиране на мир по изкусен път и устрема си здравето и живота на българските жители да бъдат обезпечени.
Присъстващите обявиха своята поддръжка за претендентите на " Българска социалистическа партия за България " и им пожелаха триумф в изборния ден.
Станимир Баев, Чанко Мирчев и Живко Господинов приканиха хората да бъдат дейни и да поддържат обединението, като гласоподават с номер 1 в бюлетината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР