Среща-разговор за ситуацията в Перник организира тази сутрин премиерът Бойко

...
Среща-разговор за ситуацията в Перник организира тази сутрин премиерът Бойко
Коментари Харесай

Премиерът, министри и кметове се събират на среща за водната криза в Перник

Среща-разговор за обстановката в Перник провежда тази заран министър председателят Бойко Борисов, оповестява БНР. Проекти за решение на водната рецесия в града ще се разискват с министрите на околната среда и водите Емил Димитров, на стопанската система Емил Караниколов и на енергетиката Теменужка Петкова.

При вчерашното си посещаване в града, новият екоминистър Емил Димитров разяснява упованията си за срещата: " Възможни са няколко разновидността - едните са по-добри, другите са по-лоши, само че мисля, че крайното решение е на този, който даде парите, а това е министър председателят. Възложил ми е да уведомя за част от вероятните разновидности господин кмета и Общинския съвет. По някои въпроси има друго мнение. Аз персонално се съгласявам с мнението, което те тук имат, по справедливи аргументи. Ще ми се да бъде най-хубавият вид за Перник. Това, което в моите очи, ми се коства най-хубаво и положително. Но министър председателят ще взима окончателното решение ".

На срещата в Министерския съвет са поканени кметовете на Перник и на София - Станислав Владимиров и Йорданка Фандъкова, както и регионалният шеф на Перник Емил Костадинов, представители на държавната и общинската администрация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР