Среща разговор ще се проведе утре с психолога и психотерапевта

...
Среща разговор ще се проведе утре с психолога и психотерапевта
Коментари Харесай

Разговор за човешките емоции с психолога Силвия Димитрова в РБ „Димитър Талев“

Среща диалог ще се организира на следващия ден с психолога и психотерапевта Силвия Димитрова в Регионална библиотека „ Димитър Талев “-Благоевград. Събитието ще е в Библиоклуба и е с начало в 17:30 часа.

Темата, по която ще приказва експертът, е „ Човешките страсти “. Сред тематиките, които ще бъдат наранени са: Кое ни кара да реагираме по тъкмо избран метод при съответни обстановки? Как да разпознаваме страстите си, с цел да можем да сме по-спокойни и по този метод да сме по-полезни и на себе си, и на близките? Отговорите на тези въпроси ще даде психологът. Срещата диалог със Силвия Димитрова е първата демонстрация от поредицата „ Емоционална библиотека “, която ще бъде всеки първи четвъртък на месеца по тематики от логиката на психиката.

Силвия Димитрова има 15-годишна процедура в региона на домашното принуждение, като от 10 години работи като терапевт по спешна намеса, психодинамично консултиране и психодинамична терапия.

Завършила е магистърска стратегия „ Клинична обществена работа “ – психодинамично консултиране и психотерапия в Нов български университет. Изучавала е EMDR психотерапия към EMDR Europe Association. Има следдипломна подготовка „ Психологични интервенции при рисково и девиантно държание “ към Варненски свободен университет. Автор на увлекателно написаните книги Часовниковата кула “ и „ Писта за политане към себе си “ от поредицата „ Продухване на комините “.
 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР