Среща на полицията с жители на Цалапица се провежда в

...
Среща на полицията с жители на Цалапица се провежда в
Коментари Харесай

Жители на Цалапица на среща с ръководството на полицията заради убития Митко

Среща на полицията с поданици на Цалапица се организира в този миг.

Тя беше предизвикана от серията митинги след убийството на Димитър Малинов в края на предишния месец. Разследването на случая се забави, а посоченият за причинител Рангел Бизюрев съумя да избяга и да се укрие в Германия. Днес още веднъж имаше митинг пред съда и прокуратурата в Пловдив, съобщи Българска национална телевизия.

Напрежението в Цалапица не стихва, макар че близнаците се отхвърлиха да апелират своя арест. Пред постройката на съда се събраха на митинг близки и другари на Митко и настояха близнаците да бъдат упрекнати в съучастие. Поискаха и наказване за полицейските чиновници и магистрати, които съгласно тях са неглижирали случая първоначално, както и по-спешното залавяне и изгонване на обвинявания за убийството, който се допуска, че се укрива в Германия.

По-късно митингът се реалокира пред постройката на прокуратурата, където ескалира в следствие майката на убитото момче съумя да влезе на среща с окръжния прокурор и по думите ѝ, тя е получила уверения, че по случая се работи непрекъснато. Събират се и доказателства и в случай че те са задоволителни, обвиняванията на близнаците могат да бъдат изменени. Очаква се съдебно-медицинската експертиза да е подготвена до дни.

Изгониха публицистите от срещата на полицията с хората в Цалапица

Всички кореспонденти бяха помолени да излязат от читалищния салон на Цалапица, където управлението на пловдивската полиция отиде на среща с поданици на селото. Новият краткотраен началник Радослав Начев, съпроводен от заместника си Сълко Литов и ръководителите на Охранителна и Криминална полиция Костадин Костов и Георги Ташев, както и от шефката на отдел " Разследвания " Светла Бендова дойдоха в 17,55 часа. Салонът беше полупълен, само че хора продължиха да идват, съобщи 24 часа. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР