Среща между собствениците на Локо Пд Адам Сотков и Христо

...
Среща между собствениците на Локо Пд Адам Сотков и Христо
Коментари Харесай

Христо Крушарски поискал повече власт в Локомотив

Среща сред притежателите на Локо Пд Адам Сотков и Христо Крушарски с почитателите на отбора се е провела в понеделник, разбра “Тема Спорт ”. Тя е била инициирана от Крушарски, който е изискал да получи повече пълномощия при вземането на решения свързани с представителния отбор.
Прочетете още
На този стадий предприемачът е зает с издръжката и ръководенето на детско-юношеската школа. Сотков изрично е отказал сходен вид, а Крушарски не е получил поддръжката на ентусиастите и в последна сметка смяна няма да има.

От своя страна Сотков е подсигурил, че изпълнителният шеф Павел Колев ще постави всички старания и клубът ще опита непременно да възобнови изтичащите идното лято контракти на Динко Хоркаш, Джовани, Евандро и Мартин Паскалев. Най-малка възможност това да се случи има с Бабакар Дион, който на този стадий е безапелационен, че желае да продължи кариерата си на друго място през идната акция.

Сотков е заречен, че през зимата управлението ще опита да укрепи отбора на най-малко 2-3 позиции, защото сега Александър Томаш работи с най-ограничена група състезатели и все пак тимът му близо 3 месеца е водач в класирането, като записа историческата серия от 9 следващи победи.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР