Среща-дискусия между писателя Владимир Зарев и ученици от гимназията с

...
Среща-дискусия между писателя Владимир Зарев и ученици от гимназията с
Коментари Харесай

Видински ученици се запознаха с живота и творчеството на писателя Владимир Зарев

Среща-дискусия сред писателя Владимир Зарев и възпитаници от гимназията с преподаване на непознати езици "Йордан Радичков " във Видин се организира през днешния ден. Писателят показа последната си книга "Владимир Зарев. Литературна анкета " и редом с това даде скъпи препоръки на децата.
"Трябва да четете, тъй като това ще бъдат прекарвания на вашата психика, на вашето въображение. Вие ще дописвате книгите, които четете. По този метод ще минете през десетки и стотици животи. Това неимуверно доста ще ви обогати и ще ви помогне на следващия ден да решавате личните си проблеми. "
Полезна и доста поучителна - по този начин дефинират срещата си с писателя учениците.
"Успя да грабне вниманието на всички ни. Той знае по какъв начин да приказва с младежи... Той ме въодушеви с метода по който се изрича... Излизам от срещата с доста мощни усещания и съм извънредно сюрпризирана от момента, в който загатна за срещите си с толкоз огромни писатели, като Емилиян Станев, Йордан Радичков... "
Част от учениците се снабдиха с новата книга на създателя и подпис от него, а един образец бе оставен и в учебното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР