„Средствата, които отпуска правителството, отиват пряко при хората. Парите се

...
„Средствата, които отпуска правителството, отиват пряко при хората. Парите се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Отпуснатите от правителството средства отиват пряко при хората

„ Средствата, които отпуска държавното управление, отиват директно при хората. Парите се дават за водоснабдяване, канализация, учебни заведения, обучение, спорт, паркове и то в общини, където кметовете са от целия политически набор. Точно по този начин ще продължим да работим и да оказваме помощ “. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на постоянното съвещание на кабинета, на което държавното управление отпусна 8,7 млн. лева по бюджетите на общините Лесичово, Белово, Смолян, Плевен, Радомир, Мездра, Сливен и Болярово.

Премиерът Борисов акцентира, че интензивно ще продължи поддръжката за всички общини в България, а в последните години се слага акцент върху финансирането на планове, значими за жителите на Северозапада, Севера и Родопите.

„ Грижата към общините на държавното управление постоянно е била съответна и точна, отчитаме проблемите на дадените обитаеми места и с всички наши решения сме се старали да подобрим изискванията, в които живеят хората “, означи министърът на финансите Кирил Ананиев по време на съвещанието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР