Средното време, за което педофил „обработва” в социалните мрежи едно

...
Средното време, за което педофил „обработва” в социалните мрежи едно
Коментари Харесай

Педофили обработват деца до гола снимка за 7 минути

Средното време, за което педофил „ обработва” в обществените мрежи едно дете, с цел да получи негова гола фотография, към този момент е към 7 минути. Преди 7 година приблизително му е отнемало няколко седмици. Времето в този момент е доста скъсено, защото децата към този момент са всеобщо в обществените мрежи. И в случай че не успее за малко да притегли някого, педофилът минала към идната набелязана евентуална жертва. Затова е извънредно значимо родителите да научат детето да се съмнява при всяка покана за другарство кой тъкмо стои насреща и да владее съответни стъпки, с цел да ревизира дали афишираната идентичност е същинската.

Това предизвести Георги Апостолов, координатор на Националния център за безвреден интернет. Той води в Пловдив „ Родителска среща” на тематика „ Деца, смарт телефони и смартродители”, представен от вестник " Марица ".

Да не попаднат децата им в клопката на педофили се оказа и главният боязън на родителите, които пристигнаха на срещата. Елица Павлова има дете на 2 година и 10-годишен наследник. Момчето още няма мобилен телефон, а маминия вкъщи употребява за електронни игри. В класа също има съглашение да не се употребяват джиесеми. На фамилна другарка с първокласник, за който също важат същите правила, обаче скоро се случило в междучасието детето да гледа клипове с непристойно наличие на телефона на по-голямо дете от учебното заведение. Безпокои ме неналичието на информация и, в случай че детето ми попадне в капан, дали би споделило с мен, призна майката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР