Средното училище на Риджуей в Санта Клара, Калифорния, нмиращо се

...
Средното училище на Риджуей в Санта Клара, Калифорния, нмиращо се
Коментари Харесай

Един ранен при стрелба в училище в Калифорния

Средното учебно заведение на Риджуей в Санта Клара, Калифорния, нмиращо се на 80 километра северно от Сан Франциско, е затворено след известия за пукотевица. Това оповестиха международните организации, представени от БГНЕС.
Един човек е ранен при стрелбата в гимназията, посочи полицията. Става ясно, че полицията в Санта Роза е задържала обвинения. Все още се търси оръжието на закононарушението.
„ Тази заран имахме пукотевица в кампуса на гимназията в Риджуей. В момента имаме извънреден обвинен. Има един потърпевш. Понастоящем това не наподобява да е всеобща престрелка ", гласи известие на полицията в Санта Роза. В полицейската информация се споделя, че потърпевшият е прострелян в корема мъж.
Няколко учебни заведения в региона са затворени. На мястото са пристигнали голям брой въоръжени SWAT екипи Потребителите на обществени медии започнаха да споделят видеоклипове от мястото на стрелбата.
Инцидентът се случва ден, откакто Министерството на правораздаването на Съединени американски щати съобщи в известие за пресата, че учебните заведения в Съединените щати ще получат 85,3 милиона $ от Федералното държавно управление на Съединени американски щати за безплатни средства за битка с учебните стрелби и други произшествия с принуждение.
„ Чрез образование на преподаватели и възпитаници и посредством възстановяване на ограниченията за сигурност в учебно заведение можем да създадем учебните заведения и техните общности по-безопасни “, споделя в известието генералният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР