Средностатистическият американец прекарва близо два часа и половина на ден

...
Средностатистическият американец прекарва близо два часа и половина на ден
Коментари Харесай

Американците прекарват 2 часа и половина „превъртане на мечти“ всеки ден, установи ново проучване

Средностатистическият американец прекарва близо два часа и половина дневно в приплъзване на сънища – разглеждайки покупки на фантазии или неща, които биха желали да имат един ден — и 71% споделят, че времето е добре прекарано, защото навикът ги стимулира да реализират финансовите си цели.

В скорошна анкета измежду 2000 възрастни в Съединени американски щати повече от двама на всеки петима респонденти споделят, че прекарват повече време в приплъзване на фантазии, когато стопанската система е несигурна (43%). За една година това възлиза на към 873 часа или съвсем 36 дни, прекарани в приплъзване.

Проучването, извършено от OnePoll от името на компанията за финансови услуги Empower, разкрива, че половината от респондентите споделят, че мечтаят за приплъзване, до момента в който са на работа, а от тях всеки пети признава, че прекарва сред три и четири часа дневно в многозадачност, до момента в който е на работа.

Поколението Z прекарва най-вече време в приплъзване на фантазии - малко над три часа дневно, до момента в който взривът прекарва най-малк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР