Среднощният брифинг на премиера и вътрешния му министър е чиста

...
Среднощният брифинг на премиера и вътрешния му министър е чиста
Коментари Харесай

Прокуратурата: Среднощният брифинг на Петков и Рашков - чиста политика

Среднощният брифинг на премиера и вътрешния му министър е чиста политика - по този начин прокуратурата разяснява в формалната си страница във фейсбук изявленията на Кирил Петков и Бойко Рашков.

" Единствената тематика в него, която има юридически темперамент и се нуждае от разяснение – изказванията за изпратени постановления за привличане на обвинени лица, пък били и те без автограф, входящ номер и прочие, тъй като били „ копия “, показват от държавното обвиняване.

На фотосите виждате формалните описи на постъпилите от Групово дело „ Национална полиция “ в Софийска градска прокуратура четири тома с материали по досъдебно произвеждане по отношение на три политически лица.

Към обявата има приложени и фотоси на формалните описи на постъпилите от Групово дело „ Национална полиция “ в Софийска градска прокуратура четири тома с материали по досъдебно произвеждане по отношение на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.

" Къде в материалите от Министерство на вътрешните работи министър Рашков вижда постановления за привличане на обвинен? ", питат от прокуратурата.
https://www.facebook.com/Press.PRB/posts/129576692955745
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР