Среднощните изпълнения от кухнята на дома му са докарали солидна

...
Среднощните изпълнения от кухнята на дома му са докарали солидна
Коментари Харесай

Среднощни изпълнения докараха глоба на имитатор на Елвис

Среднощните осъществявания от кухнята на дома му са докарали солидна санкция на подражател на Елвис, написа в. "Дейли остарял ".

Четиридесет и пет годишният Дийн Холанд от Брадфорд, Англия, стриймвал онлайн изявите си за почитатели от Съединени американски щати. С късните си "включвания " имитаторът съумял да си навлече гнева на съседите.

Въпреки последвалото предизвестие, Холанд траял среднощните си изяви за презокеанските си фенове. В резултат на това британецът "осъмнал " със заповед за изземване на тв приемник, джубокс, колони и диджейско съоръжение. На имитатора на Елвис и партньорката му Кейти Муни също така била наложена санкция от 9000 лири за неспазване на наредбите за шума.

Дийн Холанд, който пътува из Англия за концерти, сватби и празненства, споделя, че казусът не е в това, че подвига звук и смущава покоя на съседите си. Според него те просто не харесват Елвис.

"Пътувам много и на никое място не съм се сблъсквал с сходни недоволства. Мисля, че съседите ми просто не си падат по Елвис ", споделя имитаторът на Краля на рока.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР