Среднощна гонка в Русе. Полицейски автомобил преследва лека кола, която

...
Среднощна гонка в Русе. Полицейски автомобил преследва лека кола, която
Коментари Харесай

Поредният заловен - след полицейска гонка, без книжка, излязъл от затвора

Среднощна гонка в Русе. Полицейски автомобил преследва лека кола, която преди този момент не е спряла на стоп палка. Екшънът, който се е разиграл по един от натоварените булеварди в града, този път приключи единствено с материални вреди по полицейския автомобил. Мъжът обаче е отказал да даде проба за опиати.

Среднощната гонка по русенските улици се разиграва малко преди среднощ. Автопатрул се пробва да спре лек автомобил поради неработещ стоп, само че той траял по бул. " Липник " макар звуковите и светлинните сигнали.

Преследването траяло из дребните улички, а в опит да избегне полицейския автомобил, 35-годишният русенец го блъска и смачква предната ризница и капака. Все отново съумяват да го арестуват и да открият още нарушавания.

" Водач, лишен от правоуправление, че са му свършили всички контролни точки, по тази причина, че е сложил номера от различен автомобил, че не стига на подаден сигнал със стоп палка и провокира пътно-транспортно произшествие, изрично е отказал да даде проба за наркотични субстанции. ", регистрира ст. контрольор Стилиян Станев от Пътна полиция - Русе.

Оказва се, че това не е първото му нарушение - мъжът е с отнета брошура от 2014 година, а съгласно източници на Българска национална телевизия неотдавна е излязъл от пандиза. Според русенците, които живеят в региона на бул. " Липник ", рецидивисти като него, с висока скорост ги тормозят всяка нощ.

" С приложимост, може би, на опиати и на такива субстанции, които ги подбуждат. Голям стрес, огромен звук, карат с гневна скорост и няма кой да ги спре. ", споделя Детелина Стоилова.

" Това заплашва живота на пътуващите, които съблюдават разпоредбите и разчитат, че другите участници в придвижването също ще спазят разпоредбите. ", акцентира Евгений Никифоров.

При профилираната полицейска акция в Русе единствено за 4 дни са открити над 300 нарушавания на закона за пътищата, като с превишена скорост са били снимани 121 транспортни средства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР