Среднощен пост, в очевидно фалшив профила на Danail Kirilov, влезе

...
Среднощен пост, в очевидно фалшив профила на Danail Kirilov, влезе
Коментари Харесай

Медии легитимират като истински фалшив министерски профили, само защото плюе Христо Иванов

Среднощен пост, в явно подправен профила на Danail Kirilov, влезе в новините на редица медии като законно изявление и разбор на правосъдния министър Данаил Кирил. Постът е ориентиран към Христо Иванов и вчерашното му посещаване в „ Росенец “, което явно мощно раздразни ръководещите.
Самият пост изобилства от просташки комизъм, прилагателни и съпоставения, които са отдадени на „ възприятието за комизъм “ на министър Кирилов. Интересно е, че самото писание е оповестено малко преди 22 часа и незабавно получава медийно отразяване.

Разглеждане на профила обаче демонстрира, че той надали има нещо общо с правосъдния ни министър, колкото и да се приказва за него от първо лице. Липсва и знакът, който удостоверява, че профила е на действителната персона. Нито фотосите, нито изявленията не могат да бъдат избрани като публични, които да бъдат представени като такива. Дори някой откровено и наивно да си намерения, че самият Дани Кирилов персонално се напъва да си има профил, тъй като фотографията му е от март 2017 година, всеки би му споделил, че това е неприемливо, изключително пък за правосъден министър на страна от Европейски Съюз.

Интересно е по какъв начин по този начин медии, без обикновена инспекция, легитимира подправен профил, който до в този момент в никакъв случай не е бил представен, само че пък в изявления се приказва за публично мнение на министър Кирилов. Едва ли ние бъркаме, всеки може да ревизира.

Да чакаме ли реакция от Министерството на правораздаването или това ще мине като „ другарска неточност “ или " смешка "?

.

Вижте какво е написано в коментара:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР